пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Оцінка ДПА-2017 з історії України

   Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1-30, що будуть зараховуватися як ДПА, дорівнює 47 балам.
  На підставі кількості тестових балів, яку набрав учасник тестування за виконання завдань першої частини тесту, буде визначена його оцінка за 12-бальною шкалою.
  Для визначення результатів учасника ЗНО за 12-бальною шкалою використовується Таблиця переведення тестових балів в шкалу 1-12 балів.
  Таблиця переведення тестових балів оприлюднюється УЦОЯО протягом двох тижнів після проведення тесту і тільки після перевірки правильності виконання завдань кожного учасника тестування.
   Зазначена таблиця є рейтинговою, оскільки вказує на місце результату ЗНО особи серед результатів інших учасників тестування з історії України.
  За підсумками тестування УЦОЯО надсилає ЗНЗ результати тестування кожного учасника з історії України, які зараховуються як результати ДПА.
  Тут Ви можете орієнтовно розрахувати власний бал за шкалою 1-12 балів.
  Внесення оцінок за ДПА до додатка до атестата будуть
здійснюватися з урахуванням наслідків розгляду апеляційних заяв випускників щодо результатів ЗНО (відповідно такий випускник атестат отримує пізніше). У разі прийняття апеляційною комісією рішень про зміну результатів ЗНО ЗНЗ будуть надаватися відомості результатів розгляду апеляційних заяв учасників ЗНО.
   Особам, які з’явилися для проходження ДПА у формі ЗНО та роботу над тестом яких достроково припинено у зв’язку із допущеними ними порушеннями процедури проходження ЗНО, виставляється нуль тестових балів, що відповідає одному балу за ДПА. Відповідно до документа про освіту за ДПА з цього предмета виставляється 1 (один) бал.
   УЦОЯО) надсилає навчальним закладам результати ДПА, проведеної у формі ЗНО під час основної сесії, до 20 червня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар